Shirocky

Shirocky

Litt nytt

ShirockyPosted by Kennel Shirocky Sat, September 20, 2014 13:28:35

Det er begynt å bli høst, bladene begynner å bli gule, men solen skinner likevel. Det har vært mye fram og tilbake og jeg har vært mye syk i sommer, så jeg har gjort det jeg har hatt ork til.

Carina (Woodshine's Hakuna Matata) bor midlertidig hos Unni og Roar siden i sommer. De trives godt hverandres selskap. Carina og Unni har vært på sitt første valpeskue der Carina ble BIR og BIG4. Hun er tilmeldt på et par skuer til, så får jeg se hva jeg gjør med henne.

Quintin (Shirocky's Quintin) har fått nytt hjem hos Ina og Linda i Svelgen. En flottere plass skal man lete lenge etter! Jeg håper bare at det skal gå greit så han kan få et permanent hjem.

Texas har vært på utstilling og fått sitt første cert og BIR. Han har også gjennomgått en fin MH.

Midt oppi dette kom det plutselig et fyrverkeri av en groenendaeltispe deisende i fanget på meg ved en tilfeldighet. Hun er polsk og det var overhode ikke jeg som skulle ha denne hunden, jeg skulle bare være med å se på henne hos forrige eier. Hun ble kjøpt, men så kunne ny eier ikke ha henne likevel av familiære årsaker. Nessi (Faye Valentine Polaris) var ikke innregistrert i NKK, så jeg var ikke engang klar over at hun var i Norge. Det hele gikk med lynets hastighet, hun ble øyenlyst og røntget dagen etter at stamtavlen kom, hun ble anmeldt siste dagen av utvidet frist til NKK Orre. Da var det bare å sette igang, Nessi veiet 14,5 kilo da hun kom til meg, så da måtte jeg jo få på henne noe fett. Hun kunne overhode ikke gå i bånd, det har hun fremdeles et problem med. Hun går helst på bakbeina... Også hun var med på MH, men henne brøt jeg. Hun var mer opptatt av å leke og herje og i stedenfor avstandslek, stakk hun like godt ut i et vann for å bade. Jeg ble bare sintere og sintere, så da brøt jeg heller og vil gå opp på nytt når hun en gang har tenkt å roe seg ned litt. HD/AA/øyenlysning gikk bra, og det samme gjorde det på utstillingen hvor hun fikk CK, cert, CACIB og BIR. ALT går med lynets hastighet med den hunden, vill og glad og kjempeglad i folk! smiley


Quando (Shirocky's Quando) er blitt øyenlyst, HD- og AA-røntget med perfekt resultat. Han har en knøttliten PPM som jfr veterinær var så liten at den kan har røket før øyenlysningen var over. Han var med på Orre for treningen sin del. Det er ikke lite arbeid jeg har gjort for å få denne gutten på beina. Fremdeles har han saker og ting for seg, som jeg stusser på. Jeg vet ikke helt hva som gjør dette her, men det viktigste er at han ikke lenger er redd folk og er en utrolig snill og god gutt. Quando fikk en VG med en flott kritikk, og det er vel den gladeste eier av en hund med VG som gikk ut av ringen på Orre smiley

Ronja (Shirocky's Quickstep) ble HD-og AA-røntget i går og jeg venter spent på resultatet, men jfr veterinær så det bra ut.

Jobber litt hver dag med ny hjemmeside, så da kom jeg også på at jeg kunne skrive litt i bloggen smiley

God helg fra Costa del Quaas!