Shirocky

Shirocky

Litt oppdatering

ShirockyPosted by Kennel Shirocky Wed, November 26, 2014 10:10:18

Vi skriver slutten av november og det er snart nytt år. I dag er det første dag hvor det er et tynt lag med is på veien og det er nok på tide med å gå over hagen og ta opp det som skal tas opp før vinteren. Kaninene er tatt inn i låven og trives med det.

Vi hadde tenkt å starte utstillingssesongen tidlig i 2015, men da røyter selvfølgelig hele gjengen, så det blir vel ikke noe av. Istedenfor ligger planene klare for oppdrettet, og det gleder jeg meg virkelig til.

Carina er dessverre solgt som familiehund, da det dukket opp uforutsette ting i hennes stamtavle. De er svært heldige, de som har henne, da dette er en rolig, kjempetrivelig tispe, som tar det meste på strak arm.

Vi var i Herning i begynnelsen av november, og da fikk 3 av hundene prøve hvordan det var å være på kennel. I Herning ble det litt "sånn där" med plasseringene, men vi fikk nå iallefall med oss hjem en dansk veteranvinner, så da har Ici lagt til enda en tittel til sine mange. Jeg fikk gleden av å stille Anne Grete sin Amy og der ble hun BIR på Dansk Vinner og fikk sågar tittelen med seg, hun også. I tillegg ble hun dansk champion. Det var en morsom tur i gode venners lag, som det heter.

Ellers minner jeg om røntgingen og øyenlysningen for Q-kullet. To av dem er og HD/AA-røntget og to er øyenlyste og det gikk bra.

Jeg har i det siste jobbet iherdig med hjemmesiden, så den er snart oppe og går igjen.