Shirocky

Shirocky

Texas

ShirockyPosted by Kennel Shirocky Fri, May 03, 2013 23:42:04

Jeg imponeres stadig over hvor viktig jeg er i livet til enkelte. Det kan se ut for at de tenker mer på meg enn jeg gjør selv. Må være trist å ha et så kjedelig liv. Til dere som har det mest travelt: her er mitt tlf. nr 45 43 45 43, dere kan ringe meg om dere har noe dere lurer på. Tviler vel på at det finnes mot til det, mye kjekkere å snakke *om* folk enn *til* dem, men setter pris på folk som kan stå for det de sier til den det gjelder.

Vel, her er det ikke mye kjedelig. Etter at Gulliver døde har jeg ønsket meg en ny hannhund. Det har jeg fått og han heter Texas. En skikkelig ramp med godt humør og sterke nerver. Texas er etter Luna og det er ikke tilfeldig at det ble en hann etter nettopp henne. Jeg kjenner linjene og de passer helt fint for meg. Texas kommer fra kennel Ostretunet, og heter Phenomenon av Ostretunet på stamtavlen. Faren er belgisk import til Finland og er kjempefin. Nå er det bare å håpe på at Texas blir like flott utenpå som han er inni. Takk til Jannike for denne flotte karen, vi skal passe godt på ham og jeg gleder meg villt til å begynne å vise ham fram smiley

Jeg hadde egentlig tenkt at jeg skulle ha en tervuerenhann, men kom til at jeg bare ville sammenlikne den med Gulliver, så det ville ikke bli riktig.

Ellers har Ronja fått et supert hjem hos Jon. De to passer sammen som hånd i hanske og jeg er svært glad for at hun endelig har fått sitt eget hjem.

Det er spennende ting på gang hos oss, så da får vi se om det klaffer de nærmeste månedene.

Legger ved noen bilder av Texas, siden det er etterspurt. Hjemmesiden kommer til å bli oppdatert når jeg gidder smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jannike Tue, May 14, 2013 01:46:41

Stakkars Texas'n, han har store sko å fylle om han skal sammenlignes med Gulliver! Derfor har jeg gitt streng beskjed om at han må spise alle sko han ser på sin vei... ;) Gleder meg til å se dere i ringen, vi skal konkurrere heftig med dere, Dida og jeg! ;)

Posted by Karin Sun, May 05, 2013 08:57:51

Ja, er det ikke utroligt, at folk ikke har andet at lave...

Tillykke med Texas :) Jeg glæder mig til at hilse på ham!

Posted by Tone Sun, May 05, 2013 00:02:40

Herlig liten djevel, så det så <3

Posted by Ida Sat, May 04, 2013 21:33:00

Ja, er det ikke merkelig, dette? Utrolig hva folk hører på og forteller...... :DGratulerer med plutten! :)Skjønner godt at det ikke ble en Terv enda, ja. <3